Andere diensten

Naast coaching bied ik ook andere diensten aan.

TMA Talentenanalyse

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt. De TMA scan maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je ontwikkelmogelijkheden, talenten en drijfveren. 

Een TMA Talentenanalyse benadert mensen positief, dat spreekt mij aan en daarom zet ik deze scan vaak in. TMA is opbouwend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid: wat zijn mijn toptalenten, waar liggen mijn persoonlijke voorkeuren en wat kan ik makkelijk leren. Een waardevol hulpmiddel waarvan de inzichten veel voor je kunnen betekenen in je werk én persoonlijke leven. 

Wat levert een Talent Analyse jou op?

  • Zicht op jouw talenten die jou zo bijzonder maken.
  • Zelfvertrouwen wat helpt om jezelf te presenteren.
  • Een focus op jouw ontwikkelingsgebieden.
  • Een beeld van jouw meest ideale werkomgeving.
  • Een professionele rapportage die je mee naar huis krijgt.
  • Duidelijk zicht op jouw vervolgstappen.

voorbeeldrapportage

Mindful tekenen

Mindful tekenen iets heel anders? Welnee. Het gaat allemaal over de verbinding tussen hoofd en hart en je persoonlijke reis naar binnen. Het helpt je om jezelf uit te drukken op een manier die bij jou past, zonder woorden. Laat je verassen! Juist als je graag controle hebt….

Wil jij meer contact maken met jouw creativiteit?
Via jouw tekeningen laat je onbewuste zien wat er speelt. We kunnen 1 op 1 aan de slag, in een groep of met je afdeling.

Vast kennismaken om thuis aan de slag te gaan?
Stuur me een berichtje, dan ontvang je een verrassing. Laat je handen spreken!

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

Gelukskoffer coaching voor kinderen

Sommige kinderen hebben een steuntje in de rug nodig om een positief zelfbeeld te krijgen en te kunnen ontdekken dat ze zelf invloed hebben op hun geluksgevoel. De Gelukskoffer is een bewezen effectieve kant- en klare interventie met thema’s als: wat is geluk, positief denken, dankbaarheid, talenten, zelfvertrouwen en toekomstdromen, voor kinderen van 10 tot 13 jaar.

Wil je dat je kind weer straalt en trots is op zichzelf?
We kunnen 1 op 1 aan de slag, of in een groepje.

Loopbaancoaching voor bedrijven

Medewerkers spelen een cruciale rol in (veranderende) organisaties. Het welzijn van medewerkers bepaalt de resultaten en de sfeer onderling.

Loopbaancoaching kan het welzijn en de vitaliteit van jullie mensen stimuleren en onderhouden. Het gaat niet om het oplossen van een probleem, maar om het voorkomen van problemen. Als medewerkers gelukkig zijn in hun werk en de organisatie gelukkig is met zijn bevlogen medewerkers, heeft dat minder verzuim en hogere productiviteit als resultaat. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Ben jij een HR Manager of een leidinggevende, en heb je behoefte aan een klankbord? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Losse coachingsgesprekken of E-coaching

Heb je geen behoefte aan een heel traject, maar wil je wel af en toe kunnen sparren met iemand? Neem contact met me op.

E-coaching tijdens jouw reis in het buitenland

Ga je voor langere tijd op reis en wil je ergens terecht kunnen met vragen of voor advies over persoonlijke ontwikkeling? Neem contact met me op.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

Loopbaan- en talentcoach

Jacobine van de Ree

  • Ik reis graag: voor de natuur, bezienswaardigheden, én om mensen te ontmoeten en culturen te leren kennen.

  • Ik ben creatief: ik merk dat creativiteit  mij, en ook anderen helpt om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met je zielsverlangen.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, plakken en tekenen leer ik veel over mijn drijfveren.