Home

Welkom bij BienFuture, creatieve coaching en advies. Alert zijn en open staan voor wat het leven biedt. Leren zijn met wat er is, daar draait het om naar mijn idee en dat maakt mijn werk en leven iedere dag weer de moeite waard. Dit gaat niet vanzelf, ook ik “train” mezelf hierin,  blijf leren en nieuwsgierig naar wat ik kan bieden aan mijzelf en aan de mensen om mij heen.

Heb jij het gevoel dat je talenten nog meer tot uiting kunnen komen op je werk en weet je niet hoe? Heb je heel veel interesses of vind je weinig écht interessant en vraag je je vertwijfeld af welke studie je moet kiezen? Kom in actie en ontdek waar jij voldoening uit haalt.

Ik help je je wensen en talenten herkennen zodat jij inziet waar en wanneer je deze nog meer kan toepassen. Je richt je energie op dát wat je blij maakt, levert kwaliteit, en ervaart voeldoening en zelfvertrouwen. Vanuit een basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen, met humor en nieuwsgierigheid werken we samen aan jouw “Bien Future”.

🍀 Loopbaanbegeleiding en -coaching
Je loopbaanwensen en -kansen zichtbaar maken, ontdekken waar je hart naar uit gaat. Wat past er op dit moment in je leven goed bij jou? Leer jouw unieke drijfveren kennen en ontdek je talenten op een actieve manier. Doe waar je van houdt en houd van wat je doet.

🍀  Studiekeuzebegeleiding ( 16 +)
Ontdek je talenten en dromen en maak bewuste keuzes. Dit stimuleert en verrijkt. Persoonlijke begeleiding aan de hand van gesprekken, opdrachten, analyses en met inzet van het Jong Talent spel. Het stimuleert om in beweging te durven komen, je persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en een studiekeuze te maken die bij je past

Over mij:
Nieuwsgierigheid houdt mij voortdurend in beweging. Als beelddenker bekijk ik situaties en dingen van verschillende kanten. Dit helpt mij om met een open blik jong en oud te begeleiden. Mijn missie is om jong en oud nieuwsgierig te maken naar zichzelf. Hen de verbinding te laten maken met hun talenten zodat ze die krachtig inzetten en daardoor gaan stralen. “FIND YOUR OWN WAY”