Je persoonlijk kompas 

Voor ondernemende vrouwen  

Iedereen is uniek. Jij ook!

Via Human Design, je blauwdruk, neem ik je mee op persoonlijke verkenning. Een andere blik op je binnenwereld, op de punten waar je energie hebt te geven en waar je energie van buitenaf ontvangt. Of waar je juist op leegloopt! Krijg meer inzicht in je talenten en mogelijke valkuilen. Ontvang bovendien kennis van jouw energietype en informatie over hoe je persoonlijk besluitvormingssysteem werkt. Dit kan je inzetten in werk, studie, relatie, of in de opvoeding van kinderen.

Dit verkenningstraject heb ik ontworpen voor jou, als je meer in contact wilt komen met wie je in wezen bent. Meer uit je hoofd, meer vertrouwen op jezelf en minder varen op patronen die je vastzetten en niet ondersteunen op het pad dat voor je ligt.

Een kort en krachtig totaal pakket dat bestaat uit; WOORD, een reading van jouw Human Design fundament inclusief boekje met alle informatie, én BEELD, een kennismaking met jouw beeldtaal. Via je eigen creatieproces (h)erken je nog meer van jezelf. Ik begeleid je hierbij. Je zal versteld staan van je creatiekracht! Als je daar überhaupt nog aan twijfelt.

Heb je interesse in welke handvaten Human Design je kan bieden voor een verder levenspad met meer speelsheid, diepgang en krachtige keuzes die jou passen? Neem contact op, dan stemmen we af of dit pakket jou nu past. 

Regelmatig geef ik workshops om iedereen de kans te geven kennis te maken met Human Design. In een kleine groep geef ik uitleg over de verschillende energietypes. Je krijgt inzicht in hoe je van nature kiest, en ook hoe besluitvorming bij anderen “werkt”. Met jouwe unieke blauwdruk en leuke inzichten ga je weer naar huis. Ook interessant voor een teambuilding sessie. Interesse? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Komende datum workshop: dinsdagavond 28 mei, 19:30 – 21:30, bijdrage € 55,- pp kleine groep, max. 6 personen/ Columbusstraat Den Haag / aanmelden

Verkenningstraject: twee afspraken van ca. 3 uur, reading en coaching, een digitaal pdf boek als naslagwerk over jouw Human Design chart, tools die je direct kan inzetten én je persoonlijke kleurrijke kompas!

Tarief particulier: € 350,- , contact me voor zakelijk tarief 

Waarom?

Wat levert het je op?

Bewustwording van je talenten en van je valkuilen die afleiden van je unieke pad. 

Je hebt meer zelfvertrouwen en ervaart jouw uniek manier van keuzes maken. 

Je hebt concrete handvaten om te experimenteren in jouw leven en werk. 

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

Benieuwd hoe anderen dit ervaren hebben?

creatieve begeleiding

Loopbaan coach en talentcoach

Jacobine 

  • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen. Dat opent mijn blik.

  • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld. Rust in beweging.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren. Maakt los en geeft houvast.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.