Over mij

Nieuwsgierigheid is mijn motor.
Ik wil achter de dingen kijken en het meest vertrouwen op dat wat ik het minst begrijp.

Mijn naam is Jacobine van de Ree. Werkzaam in de regio Den Haag als studiekeuze- en loopbaancoach.

Naast het begeleiden van mensen op zoek naar hun persoonlijke talenten en doelen, beleef ik veel plezier aan reizen, landen ontdekken en iets creëren met mijn handen. Ik houd van tekenen, schilderen en levensverhalen horen en delen met de mensen die mijn pad kruisen. Nieuwsgierigheid is mijn motor. Het brengt mij voortdurend in beweging. Ik wil achter de dingen kijken en het meest vertrouwen op dat wat ik het minst begrijp

Van nature ben ik betrokken bij anderen in mijn omgeving. De eerste, bewuste jaren van mijn leven heb ik in Indonesië mogen doorbrengen. Mijn liefde voor dit land en interesse in andere mensen en culturen is hoogstwaarschijnlijk daar onder de tropische zon ontkiemd. Echt oog hebben voor de mensen in de organisatie is de rode draad door mijn werkende leven.

Ik ben ervaren in werving en selectie, loopbaanplanning en opleidingsvraagstukken. Door mijn werkzaamheden in diverse advies functies heb ik een brede ervaring opgedaan, waaronder in het hoger onderwijs in internationalisering.

Via mijn bedrijf BienKids en BienFuture, werk ik met kinderen en volwassen met een keuzevraag.

Mijn missie is om jong en oud nieuwsgierig te maken naar zichzelf. Hen de verbinding te laten maken met hun talenten zodat ze die krachtig inzetten en daardoor gaan stralen. “FIND YOUR OWN WAY”

Wil je meer weten over mijn ervaring? Neem dan een kijkje op mijn Linkedin-profiel.

Vrijwillig aan de slag:

In oktober (2017) ging ik als reporter op pad in Indonesië. Ik heb geleerd van jongeren en vrouwen aan de andere kant van de wereld. Als het mogelijk is gedurende mijn reizen wil ik ervaren en zien wat anderen beweegt en hoe zij hun talenten inzetten. Dit spreekt mij aan en houdt mij in beweging. Lees er alles over deze reis op de site van Mensen met een missie.

✉️ info@bienfuture.com | ☎️ 0618513635

Jacobine van de Ree