Intensieve wereldreis 

Je blikt terug op het werk dat je tot nu toe deed en je bent bereid positief nieuwsgierig naar jezelf te kijken. Tegelijkertijd werpen we een blik op de toekomst: wat zijn je dromen en waar wil je aan bijdragen? Je kijkt naar je kwaliteiten, je levenswaarden en overtuigingen, en ervaart weer flow in je loopbaan.

kernkwaliteiten

Jouw reis

Dit loopbaan-reistraject bestaat uit 6 gesprekken van 1,5 uur met een doorlooptijd van 3 maanden.

Je krijgt ook advies en feedback via bel- of zoomgesprekken en e-mail. Je ontvangt het BienFuture werkboek met (creatieve) opdrachten die je samen met mij doorloopt en bespreekt. De TMA Talentenanalyse helpt je om meer inzicht te krijgen in je kernkwaliteiten, competenties en drijfveren. Je krijgt beter zicht op verdere loopbaanmogelijkheden.

Als je wilt, krijgt je ook een feedbackscan, een capaciteiten- en beroepssector-interessetest. Je ontvangt een uitgebreide Talent -rapportage en sluit het traject af met een concreet persoonlijk actieplan.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 90 min. email- en chatcontact, uitgebreide talentrapportage en BienFuture werkboek: Tarief particulier: € 1695,-  contact me voor zakelijk tarief

Waarom kernkwaliteiten?

Wat levert het je op?

Je weet wat je talenten en drijfveren zijn.

Je ervaart meer zelfvertrouwen en eigen kracht.

Je hebt een concreet stappenplan en kent je levenswaarden om jouw reis te vervolgen.

Kernkwaliteiten

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

kernkwaliteiten

Benieuwd hoe anderen dit ervaren hebben?

creatieve begeleiding

Loopbaan coach en talentcoach

Jacobine 

  • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen. Dat opent mijn blik.

  • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld. Rust in beweging.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren. Maakt los en geeft houvast.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.