Jouw ontdekkingsreis

Exclusief voor vrouwen met LIEF en LEF

Workshop:  prikkel je creativiteit

ontspannen ontdekkingsreis met Kunst en Kwast voor meiden van 25 tot 50+

Slow looking, gebaseerd op art based learning, 1 van de tools op dit kleurrijk persoonlijk avontuur. Een ontdekkingsreis zonder precieze bestemming. Leren van kunst én door zelf te creëren en experimenteren. Ervaar hoe je jouw eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid vrijmaakt. Laagdrempelige opdrachten gaan je inspireren, verrassen en maken bewust. In een kleine groep, met persoonlijke aandacht van mij. Doe je mee? Stuur me een berichtje en meld je aan! 

Laat je handen spreken! Je hoeft geen kunstenaar te zijn. Echt! Je tekende vroeger toch ook graag? Activeer je creatieve speelspier en ervaar meer vertrouwen en energie. Creatief reflecteren, helpt los te laten wat je niet meer past en geeft zicht op wie je werkelijk al bent.

Deelnemers; ‘ Op een bijzondere en ontspannen manier dmv creativiteit meer te weten komen over jezelf’,  ‘deze ochtend was écht een cadeau, opdrachten die uitnodigen om creatieve talenten te ontdekken en hiermee te experimenteren, een fijne locatie en prettige groeps- dynamiek, ik voeg vertrouwen en inspiratie toe aan mijn bagage en laat weer een stukje oordelen los…’ 

Komende workshop data voor 2024 volgen binnenkort: Prikkel je creativiteit

Ontdekkingsreis met Kunst & Kwast

zaterdag 16 september en Zaterdag 7 oktober van 9:30 – 12:30

op unieke locatie in Den Haag
interesse/ op de hoogte blijven? mail me via info@bienfuture.com

Maximaal 6 deelnemers per keer.  Zie ik JOU?!

Tarief particulier: € 125,-  per persoon per ochtend, kom je met z’n 2e? 10% korting p.p !

Inclusief materiaal, koffie & taart, doosje met JoY, en extra opdracht na de workshop!

Contact me voor zakelijk tarief, vaak wordt deze workshop ook gedaan via werk in het kader van persoonlijke ontwikkeling, of om nieuw zicht te krijgen op je eigen bedrijf als zelfstandig ondernemer. Aanmelden uiterlijk 10 dagen van te voren.

 

1 op 1 Ontdekkingsreis

Gun je jezelf meer energie en plezier? Ga mee op deze 1 op 1 ontdekkingsreis, door te schrijven, creëren en reflecteren. Ontmoet je stralende zelf!

Voor vrouwen met Lief en Lef voor zichzelf. Vrouwen die bereid zijn nu echt naar zichzelf te kijken. In 6 sessies schud je je “bagage” op. Met nieuwe zin en meer bewust van de kracht van jouw unieke bepakking vervolg je daarna jouw verdere pad.

Ontdek op een speelse, creatieve manier en met oprechte aandacht van mij, jouw unieke kracht en talenten. Ik ga met je mee en help je meer naar binnen te kijken, in plaats van je te richten op de buitenwereld en daar input van te verwachten.

Door je meer bewust te zijn van je eigen talenten en waarden, zie je nieuwe kansen en ben je in staat van binnenuit bewust keuzes te maken. Rustig zijn en minder rust zoeken.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 90 min. email- en chatcontact, uitgebreide TMA talentrapportage, je persoonlijke reisboek en diverse opdrachten die bij jou passen. Tarief particulier: € 1575,- / € 1695,- per 1 jan 2024

contact me voor zakelijk tarief of tarief zonder talent analyse

Bonus:  aanmeldingen voor 1 december 2024 ontvangen een Human Design reading van 75 min. Een persoonlijk energie Kompas.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

creatieve begeleiding

Loopbaan- en talentcoach

Jacobine 

  • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen.

  • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren.