Jouw ontdekkingsreis

Exclusief voor vrouwen met LIEF en LEF

Workshop: prikkel je creativiteit

persoonlijke ontdekkingsreis met Kunst en Kwast 

Gun jezelf rust en ruimte en sta stil bij een vraag die speelt bij jou, zakelijk of privé. Slow looking & Fun creating, een workshop vol van kleur, biedt inzicht in je mogelijkheden, stimuleert je creativiteit en verrijkt je met inspiratie voor je verder pad. Creatief reflecteren helpt los te laten wat je niet meer past en geeft zicht op wie je werkelijk al bent. Leren van kunst én door zelf te creëren en experimenteren. Kom in beweging met laagdrempelige en verdiepende opdrachten. In een kleine groep begeleid en coach ik je. Doe je mee? Stuur me een berichtje

Laat je handen spreken! Je hoeft geen kunstenaar te zijn. Echt! Je tekende vroeger toch ook graag? Activeer je creatieve speelspier en ervaar meer vertrouwen en energie. Verwacht geen workshop waar ik je een techniek leer, je ervaart wel anders Kijken via Kunst & Kwast. En je gaat met eigen Kunst naar huis.

Deelnemers; ‘ Op een bijzondere en ontspannen manier dmv creativiteit meer te weten komen over jezelf’,  ‘deze ochtend was écht een cadeau, opdrachten die uitnodigen om creatieve talenten te ontdekken en hiermee te experimenteren, een fijne locatie en prettige groeps- dynamiek, ik voeg vertrouwen en inspiratie toe aan mijn bagage en laat weer een stukje oordelen los…’ 

Workshop data voor: Prikkel je creativiteit

Ontdekkingsreis met Kunst & Kwast

Zaterdag 8 juni van 9:45 – 12:15 uur

in mooi atelier in Den Haag, “De Kust”
interesse/ op de hoogte blijven? mail me via info@bienfuture.com

Maximaal 6 deelnemers per keer. Zie ik JOU?!

Aanmeldingen voor 17 mei: ontvangen de Human Design avond op 28 mei KADO!

Tarief particulier: € 125,-  per persoon, incl btw. kom je met z’n 2e? 15% korting p.p !

Inclusief materiaal, koffie & taart, doosje met JoY, en je eigen kunstwerk!

Contact me voor zakelijk tarief, vaak wordt deze workshop ook gedaan via werk in het kader van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit of persoonlijk leiderschap, of om fris perspectief te krijgen op je eigen onderneming. Aanmelden uiterlijk tot 10 dagen vooraf.

 

1 op 1 Ontdekkingsreis

Gun je jezelf meer energie en plezier? Ga mee op deze 1 op 1 ontdekkingsreis, door te schrijven, creëren en reflecteren. Ontmoet je stralende zelf!

Voor vrouwen met Lief en Lef voor zichzelf. Vrouwen die bereid zijn nu echt naar zichzelf te kijken. In 6 sessies schud je je “bagage” op. Met nieuwe zin en meer bewust van de kracht van jouw unieke bepakking vervolg je daarna jouw verdere pad.

Ontdek op een speelse, creatieve manier en met oprechte aandacht van mij, jouw unieke kracht en talenten. Ik ga met je mee en help je meer naar binnen te kijken, in plaats van je te richten op de buitenwereld en daar input van te verwachten.

Door je meer bewust te zijn van je eigen talenten en waarden, zie je nieuwe kansen en ben je in staat van binnenuit bewust keuzes te maken. Rustig zijn en minder rust zoeken.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 80 min. email- en chatcontact, uitgebreide TMA talentrapportage, je persoonlijke reisboek en diverse opdrachten die bij jou passen. Tarief particulier:  € 1695,-  contact me voor zakelijk tarief of tarief zonder talent analyse

Bonus:  aanmeldingen voor 1 juni 2024 ontvangen een Human Design basis reading van 75 min. Een persoonlijk energie Kompas.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

creatieve begeleiding

Loopbaan coach en talentcoach

Jacobine 

  • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen. Dat opent mijn blik.

  • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld. Rust in beweging.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren. Maakt los en geeft houvast.