Jouw ontdekkingsreis

Exclusief voor vrouwen met LIEF en LEF

Groep: Zie jezelf met Lief en Lef

Speciale creatieve verdiepende workshop voor meiden van 25 tot 50+

Artbased learning, voor dames met Lief en Lef. Een kleurrijk persoonlijk avontuur zonder precieze bestemming. Leren van kunst én door zelf te creëren. Laagdrempelige opdrachten gaan je inspireren. Doe je mee? Stuur me een berichtje, en meld je aan! Meer weten? dat kan ook. 

Laat je handen spreken! Je hoeft geen kunstenaar te zijn. Echt! Je tekende vroeger toch ook graag? Activeer je creatieve speelspier en ervaar meer vertrouwen en energie. Laat los wat je niet meer past.

Deelnemer; ‘deze ochtend was écht een cadeau, opdrachten die uitnodigen om creatieve talenten te ontdekken en hiermee te experimenteren, een fijne locatie en prettige groeps- dynamiek, ik voeg vertrouwen en inspiratie toe aan mijn bagage en laat weer een stukje oordelen los…’ 

Komende workshop data van 1 ochtend:

Vrijdag: 9 december 2022 van 9:30 – 12:30

Zaterdag: 10 december 2022 van 9:30 – 12:30
op unieke locatie in Den Haag
Aanmelden uiterlijk  30 november. via info@bienfuture.com

Maximaal 6 deelnemers per keer.

Zie ik JOU?!

Tarief particulier: € 139,- / contact me voor zakelijk tarief. Inclusief materiaal, koffie & taart, doosje met fun, en meer!

 

1 op 1 Ontdekkingsreis

Gun je jezelf meer energie en plezier? Ga mee op deze 1 op 1 ontdekkingsreis, door te schrijven, creëren en reflecteren. Ontmoet je stralende zelf!

Voor vrouwen met Lief en Lef voor zichzelf. Vrouwen die bereid zijn nu echt naar zichzelf te kijken. In 6 sessies schud je je “bagage” op. Met nieuwe zin en meer bewust van de kracht van jouw unieke bepakking vervolg je daarna jouw verdere pad.

Ontdek op een speelse, creatieve manier en met oprechte aandacht van mij, jouw unieke kracht en talenten. Ik ga met je mee en help je meer naar binnen te kijken, in plaats van je te richten op de buitenwereld en daar input van te verwachten.

Door je meer bewust te zijn van je eigen talenten en waarden, zie je nieuwe kansen en ben je in staat van binnenuit bewust keuzes te maken. Rustig zijn en minder rust zoeken.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 90 min. email- en chatcontact, uitgebreide TMA talentrapportage, je persoonlijke reisboek en diverse opdrachten die bij jou passen. Tarief particulier: € 1450,- / contact me voor zakelijk tarief of tarief zonder talent analyse

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

creatieve begeleiding

Loopbaan- en talentcoach

Jacobine 

  • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen.

  • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren.