Andere diensten

Creatieve begeleiding en meer.

kernkwaliteiten
creatieve begeleiding

Creatief reflecteren

Ervaar nieuw perspectief op wie je bent en wat je past. Creativiteit ondersteunt en geeft helderheid op jouw unieke levenspad en helpt je hoofd en hart zaken te verbinden. Zie creativiteit als een kleurrijke poging om te ontdekken wat er in je binnenwereld speelt. Wat vertelt jouw creatie? Ik kijk graag met je mee. Laat je verrassen door je beeldtaal!

Wil jij meer contact maken met jouw creativiteit?
Via tekeningen laat je onbewuste zien wat er speelt. Je ervaart je kracht en ziet je mogelijkheden. Juist als je graag controle hebt, gevoelig bent, of meer overzicht wil in wat je doet en écht zou willen doen. We kunnen 1 op 1 aan de slag of ervaar de kracht van een kleine groep in een workshop.

Workshop: prikkel je creativiteit

Op ontdekking met Kunst en Kwast voor meiden van van 25 tot 50+

Een kleurrijk persoonlijk avontuur zonder precieze bestemming. Leren van kunst én door zelf te creëren. Een leuke ochtend waarin je creatief bezig bent, jezelf verder leert kennen of her- ontdekt. Op een verrassende manier. Doe je mee? Stuur me een berichtje, dan ontvang je meer informatie. Laat je handen spreken! Activeer je creatieve speelspier en ervaar meer vertrouwen en energie.

Nieuwe data 2024: zie pagina “jouw ontdekkingsreis”.

Jouw ontdekkingsreis

Exclusief voor vrouwen

Gun je jezelf meer energie en plezier? Ga mee op deze 1 op 1 ontdekkingsreis, door te schrijven, creëren en reflecteren. Ontmoet je stralende zelf!

Voor vrouwen met Lief en Lef voor zichzelf. Vrouwen die bereid zijn nu echt naar zichzelf te kijken. In 6 sessies schud je je “bagage” op. Met nieuwe zin en meer bewust van je bepakking vervolg je daarna jouw verdere pad.

Ontdek op een speelse, creatieve manier en met oprechte aandacht van mij, jouw unieke kracht en talenten. Ik ga met je mee en help je meer naar binnen te kijken, in plaats van je te richten op de buitenwereld en daar input van te verwachten.

Door je meer bewust te zijn van je eigen talenten en waarden, zie je nieuwe kansen en ben je in staat van binnenuit bewust keuzes te maken. Rustig zijn, en minder rust zoeken.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 80 min. email- en chatcontact, uitgebreide TMA talentrapportage, je persoonlijke reisboek en diverse opdrachten die bij jou passen. Tarief particulier:  € 1695,-  contact me voor zakelijk tarief of tarief zonder talent analyse. 

creatieve begeleiding
creatieve begeleiding

Verken je unieke creatiekracht

Via Human Design, je energie ontwerp, neem ik je mee op verkenning in Woord en Beeld. Een andere blik op je binnenwereld, op de punten waar je energie hebt te geven en waar je energie van buitenaf ontvangt, of juist op leegloopt! Krijg een beeld van je kleurrijke talenten en mogelijke valkuilen. Bovendien ontvang je kennis van jouw energietype en informatie over hoe je persoonlijke besluiten neemt over een baan, studie, invulling van je werk, relatie, etc. 

Dit verkenningstraject heb ik ontworpen voor jou, als je meer in contact wilt komen met jezelf vanuit de energie die je vanaf je geboorte is meegegeven, meer uit je hoofd wilt leren gaan, meer zelfvertrouwen wil ervaren en minder wil varen op patronen die je vastzetten en niet ondersteunen op het pad dat voor je ligt.  

Een kort en krachtig totaal pakket dat bestaat uit; WOORD, een lezing van jouw Human Design fundament inclusief boekje met alle informatie, én BEELD, een kennismaking met jouw beeldtaal, via je eigen creatieproces (h)erken je nog meer van jezelf.  Ik sluit me aan bij jouw energie en talenten en begeleid je hierbij. Je zal versteld staan van je creatiekracht! Als je daar überhaupt nog aan twijfelt. 

3 uur “lezing” en coaching, een digitaal pdf boek als naslagwerk over jouw Human Design chart, tools die je direct kan inzetten én je eigen kleurrijke kompas!

Tarief particulier € 350,- (ondernemer of via je werk? contact me voor zakelijk tarief)

Human Design is, net als coaching, niet DE OPLOSSING voor je knelpunten. Het kan ondersteunend werken op je pad en vraagt jouw energie om er mee aan de slag te gaan. Ben je je bewust dat je ieder moment weer de mogelijkheid hebt om te kiezen waar je jouw energie in steekt?  Interesse? Leuk van je te horen, dat kan hier.

TMA Talentenanalyse

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt. De TMA scan maakt een objectieve, diepgaande en vooral opbouwende analyse van je talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden. 

De positieve benadering van wat jij als mens in je hebt, spreekt mij aan en daarom zet ik deze scan vaak in. TMA is opbouwend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid: wat zijn mijn toptalenten, waar liggen mijn persoonlijke voorkeuren en wat kan ik makkelijk leren. Een waardevol hulpmiddel waarvan de inzichten veel voor je kunnen betekenen in je werk én persoonlijke leven. 

Wat levert een Talent Analyse jou op?

 • Zicht op jouw talenten die jou zo bijzonder maken.
 • Zelfvertrouwen wat helpt om jezelf te presenteren.
 • Een focus op jouw ontwikkelingsgebieden.
 • Een beeld van jouw meest ideale werkomgeving.
 • Een professionele rapportage.
 • Perspectief op jouw vervolgstappen.

voorbeeldrapportage

Jacobine van de ree coach

Losse coachingsgesprekken of E-coaching

Heb je geen behoefte aan een heel traject, maar wil je wel af en toe kunnen sparren met iemand? Neem contact met me op.

E-coaching tijdens jouw reis in het buitenland

Ga je voor langere tijd op reis en wil je ergens terecht kunnen met vragen of voor advies over persoonlijke ontwikkeling? Neem contact met me op.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

Storycards

Handmade aquarel / collage art

€ 9,95 per setje, exclusief verzendkosten

 • When the light comes in
 • Dancing in the moonlight
 • Follow your flow
 • Joy is everywhere
 • Together more fun
creatieve begeleiding

Loopbaan coach en talentcoach

Jacobine 

 • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen. Dat opent mijn blik.

 • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld. Rust in beweging.

 • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren. Maakt los en geeft houvast.