Andere diensten

Creativiteit in mijn diensten.

creatieve coaching

Creatieve coaching

Tekenen en andere creatieve opdrachten ondersteunen je op je pad naar je essentie. Het helpt je hoofd en hart zaken te verbinden en op je persoonlijke reis naar binnen. Zie creativiteit als een kleurrijke poging om je taak in het leven te ontdekken. Lukt dit niet direct, bekijk de poging met een milde glimlach. Dan voel je je sowieso beter. Laat je verrassen door je beeldtaal!

Wil jij meer contact maken met jouw creativiteit?
Via jouw tekeningen laat je onbewuste zien wat er speelt. Je ervaart je kracht en ziet je mogelijkheden. Juist als je graag controle hebt, gevoelig bent, of meer overzicht wil in wat je doet en écht zou willen doen. We kunnen 1 op 1 aan de slag of ervaar de kracht van een groep.

Vast kennismaken om thuis aan de slag te gaan?
Stuur me een berichtje, dan ontvang je een verrassende tekenuitdaging. Laat je handen spreken! Je hoeft geen kunstenaar te zijn. Echt! Je tekende vroeger toch ook graag?

Jouw ontdekkingsreis

Exclusief voor vrouwen

Gun je jezelf meer energie en plezier? Ga mee op deze 1 op 1 ontdekkingsreis, door te schrijven, creëren en reflecteren. Ontmoet je stralende zelf!

Voor vrouwen met Lief en Lef voor zichzelf. Vrouwen die bereid zijn nu echt naar zichzelf te kijken. In 6 sessies schud je je “bagage” op. Met nieuwe zin en meer bewust van je bepakking vervolg je daarna jouw verdere pad.

Ontdek op een speelse, creatieve manier en met oprechte aandacht van mij, jouw unieke kracht en talenten. Ik ga met je mee en help je meer naar binnen te kijken, in plaats van je te richten op de buitenwereld en daar input van te verwachten.

Door je meer bewust te zijn van je eigen talenten en waarden, zie je nieuwe kansen en ben je in staat van binnenuit bewust keuzes te maken. Rustig zijn, en minder rust zoeken.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 90 min. email- en chatcontact, uitgebreide talentrapportage, je persoonlijke reisboek en diverse opdrachten die bij jou passen. Tarief particulier: € 1250,-

Jong talent spel

Jong Talent Spel

Als student of scholier zit je soms in de knoop met jezelf als persoon en je ideeën. Inzicht krijgen in je specifieke talenten zorgt voor een positief zelfbeeld.

Dit geeft je richting bij het maken van schoolkeuzes, het ontknopen van vragen als “wat wil ik en waar sta ik voor?” en geeft je kracht in veranderende situaties thuis en in je omgeving.

Door het Jong Talent spel met mij te spelen ervaar je zelf invloed te hebben op je geluksgevoel. Een vlotte, beproefde en speelse manier om inzicht te krijgen in thema’s als: keuzes maken, onzekerheid, dankbaarheid, vriendschappen, zelfvertrouwen en leiderschap over je eigen leven.

Vanaf 16+. Mijn creatieve manier van werken sluit goed aan bij beelddenkers.

Wil je stralen en trots zijn op jezelf? Dan gaan we 1 op 1 aan de slag!

Drie coachsessies van ca 80 min. Tarief particulier: €387,50

TMA Talentenanalyse

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt. De TMA scan maakt een objectieve, diepgaande en vooral opbouwende analyse van je talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden. 

De positieve benadering van wat jij als mens in je hebt, spreekt mij aan en daarom zet ik deze scan vaak in. TMA is opbouwend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid: wat zijn mijn toptalenten, waar liggen mijn persoonlijke voorkeuren en wat kan ik makkelijk leren. Een waardevol hulpmiddel waarvan de inzichten veel voor je kunnen betekenen in je werk én persoonlijke leven. 

Wat levert een Talent Analyse jou op?

  • Zicht op jouw talenten die jou zo bijzonder maken.
  • Zelfvertrouwen wat helpt om jezelf te presenteren.
  • Een focus op jouw ontwikkelingsgebieden.
  • Een beeld van jouw meest ideale werkomgeving.
  • Een professionele rapportage.
  • Perspectief op jouw vervolgstappen.

voorbeeldrapportage

mindful tekenen

Losse coachingsgesprekken of E-coaching

Heb je geen behoefte aan een heel traject, maar wil je wel af en toe kunnen sparren met iemand? Neem contact met me op.

E-coaching tijdens jouw reis in het buitenland

Ga je voor langere tijd op reis en wil je ergens terecht kunnen met vragen of voor advies over persoonlijke ontwikkeling? Neem contact met me op.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

Loopbaan- en talentcoach

Jacobine van de Ree

  • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen.

  • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij, en ook anderen om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, mijn binnenwereld.

  • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, plakken en tekenen leer ik veel over mijn drijfveren.