Andere diensten

Creatieve begeleiding en meer.

kernkwaliteiten
creatieve begeleiding

Creatief reflecteren

Ervaar nieuw perspectief op wie je bent en wat je past. Creativiteit ondersteunt en geeft helderheid op jouw unieke levenspad en helpt je hoofd en hart zaken te verbinden. Zie creativiteit als een kleurrijke poging om te ontdekken wat er in je binnenwereld speelt. Wat vertelt jouw creatie? Ik kijk graag met je mee. Laat je verrassen door je beeldtaal!

Wil jij meer contact maken met jouw creativiteit?
Via tekeningen laat je onbewuste zien wat er speelt. Je ervaart je kracht en ziet je mogelijkheden. Juist als je graag controle hebt, gevoelig bent, of meer overzicht wil in wat je doet en écht zou willen doen. We kunnen 1 op 1 aan de slag of ervaar de kracht van een kleine groep in een workshop.

Workshop: prikkel je creativiteit

Op ontdekking met Kunst en Kwast voor meiden van van 25 tot 50+

Een kleurrijk persoonlijk avontuur zonder precieze bestemming. Leren van kunst én door zelf te creëren. Een leuke ochtend waarin je creatief bezig bent, jezelf verder leert kennen of her- ontdekt. Op een verrassende manier. Doe je mee? Stuur me een berichtje, dan ontvang je meer informatie. Laat je handen spreken! Activeer je creatieve speelspier en ervaar meer vertrouwen en energie.

Nieuwe data 2024: zie pagina “jouw ontdekkingsreis”.

Jouw ontdekkingsreis

Exclusief voor vrouwen

Gun je jezelf meer energie en plezier? Ga mee op deze 1 op 1 ontdekkingsreis, door te schrijven, creëren en reflecteren. Ontmoet je stralende zelf!

Voor vrouwen met Lief en Lef voor zichzelf. Vrouwen die bereid zijn nu echt naar zichzelf te kijken. In 6 sessies schud je je “bagage” op. Met nieuwe zin en meer bewust van je bepakking vervolg je daarna jouw verdere pad.

Ontdek op een speelse, creatieve manier en met oprechte aandacht van mij, jouw unieke kracht en talenten. Ik ga met je mee en help je meer naar binnen te kijken, in plaats van je te richten op de buitenwereld en daar input van te verwachten.

Door je meer bewust te zijn van je eigen talenten en waarden, zie je nieuwe kansen en ben je in staat van binnenuit bewust keuzes te maken. Rustig zijn, en minder rust zoeken.

Drie maanden, 6 coachsessies van ca. 80 min. email- en chatcontact, uitgebreide TMA talentrapportage, je persoonlijke reisboek en diverse opdrachten die bij jou passen. Tarief particulier: € 1575,- / € 1695,- per 1 jan 2024 – contact me voor zakelijk tarief of tarief zonder talent analyse. 

creatieve begeleiding
creatieve begeleiding

Rite of the womb

De Rite of the Womb, de Rite van de Baarmoeder (ook wel bekend als de 13e rite vanuit de Munay Ki) kan aan elke vrouw doorgegeven worden. Het is een
ceremonie en een weldaad voor iedere vrouw die meer verbinding wil ervaren met zichzelf, wil vieren, reinigen en een aanzet tot (zelf)healing wil ontvangen.  

Voor vrouwen die meer in contact willen komen met hun creatiekracht en dit door middel van deze ceremonie extra aandacht willen geven. Nadat je het ritueel hebt ontvangen kun je de Rite of the Womb ook zelf doorgeven aan andere vrouwen.

Zondag 14 januari 2024 geven Naomi Barnouw en ik deze ceremonie weer met veel plezier, dit keer in Leidschendam. Aanmelden kan uiterlijk tot en met dinsdag 2 januari hier.

TMA Talentenanalyse

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt. De TMA scan maakt een objectieve, diepgaande en vooral opbouwende analyse van je talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden. 

De positieve benadering van wat jij als mens in je hebt, spreekt mij aan en daarom zet ik deze scan vaak in. TMA is opbouwend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid: wat zijn mijn toptalenten, waar liggen mijn persoonlijke voorkeuren en wat kan ik makkelijk leren. Een waardevol hulpmiddel waarvan de inzichten veel voor je kunnen betekenen in je werk én persoonlijke leven. 

Wat levert een Talent Analyse jou op?

 • Zicht op jouw talenten die jou zo bijzonder maken.
 • Zelfvertrouwen wat helpt om jezelf te presenteren.
 • Een focus op jouw ontwikkelingsgebieden.
 • Een beeld van jouw meest ideale werkomgeving.
 • Een professionele rapportage.
 • Perspectief op jouw vervolgstappen.

voorbeeldrapportage

Jacobine van de ree coach

Losse coachingsgesprekken of E-coaching

Heb je geen behoefte aan een heel traject, maar wil je wel af en toe kunnen sparren met iemand? Neem contact met me op.

E-coaching tijdens jouw reis in het buitenland

Ga je voor langere tijd op reis en wil je ergens terecht kunnen met vragen of voor advies over persoonlijke ontwikkeling? Neem contact met me op.

Ik heb interesse!

Wil je meer informatie of heb je de keuze al gemaakt? Laten we kennismaken.

Storycards

Handmade aquarel / collage art

€ 9,95 per setje, exclusief verzendkosten

 • When the light comes in
 • Dancing in the moonlight
 • Follow your flow
 • Joy is everywhere
 • Together more fun
creatieve begeleiding

Loopbaan- en talentcoach

Jacobine 

 • Ik reis graag: nieuwsgierig naar de natuur, cultuur, én om mensen te ontmoeten en hun wereld te leren kennen.

 • Ik creëer graag: creativiteit helpt mij om te ontspannen, te ordenen en te verbinden met mijn zielsverlangen, en mijn binnenwereld.

 • Ik ben gek op notitieboekjes: door te schrijven, breng ik dingen in kaart en leer ik veel over mijn drijfveren.